Fetamunakas (low carb)

Riko munat ja lisää seokseen pieni loraus vettä.

Sulata voi pannulla ja kaada munaseos kuumalle pannulle.

Sekoittele kevyesti, ettei seos tartu pohjaan.

Murustele feta puoliksi hyytyneelle munakasmassalle, mausta oreganolla.

Lisää muutama kirsikkatomaatti puolitettuna päälle ja taita munakas kahtia.

Jätä hetkeksi kuumalle pannulle, jonka olet ottanut pois levyltä.

Kypsä munakas on kuohkea ja pinnalta paistunut, muttei kuiva tai palanut.

Tarjoile hapankaalin kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 225g673kcal40.5g2.7g56.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu495g624kcal54.5g1.5g44.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g563g114kcal3.4g21.4g1.7g7.9g
Voi 45g326kcal0.5g0.2g36.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2655g3475kcal197.8g51.6g278.2g15.8g
Valittu annoskoko1328g1737kcal98.9g25.8g139.1g7.9g
Annoskoko puolitettuna664g869kcal49.5g12.9g69.6g4g
Arvot/100g100g131kcal7.5g1.9g10.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242557