Fetamunakas (low carb)

Riko munat ja lisää seokseen pieni loraus vettä.

Sulata voi pannulla ja kaada munaseos kuumalle pannulle.

Sekoittele kevyesti, ettei seos tartu pohjaan.

Murustele feta puoliksi hyytyneelle munakasmassalle, mausta oreganolla.

Lisää muutama kirsikkatomaatti puolitettuna päälle ja taita munakas kahtia.

Jätä hetkeksi kuumalle pannulle, jonka olet ottanut pois levyltä.

Kypsä munakas on kuohkea ja pinnalta paistunut, muttei kuiva tai palanut.

Tarjoile hapankaalin kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 450g1346kcal81g5.4g112.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu990g1247kcal108.9g3g89.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1125g228kcal6.7g42.7g3.4g15.7g
Voi 90g653kcal1.1g0.4g73.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5310g6949kcal395.4g103g556.4g31.4g
Valittu annoskoko2655g3475kcal197.7g51.5g278.2g15.7g
Annoskoko puolitettuna1328g1737kcal98.9g25.8g139.1g7.9g
Arvot/100g100g131kcal7.4g1.9g10.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242557