Fetamunakas (low carb)

Riko munat ja lisää seokseen pieni loraus vettä.

Sulata voi pannulla ja kaada munaseos kuumalle pannulle.

Sekoittele kevyesti, ettei seos tartu pohjaan.

Murustele feta puoliksi hyytyneelle munakasmassalle, mausta oreganolla.

Lisää muutama kirsikkatomaatti puolitettuna päälle ja taita munakas kahtia.

Jätä hetkeksi kuumalle pannulle, jonka olet ottanut pois levyltä.

Kypsä munakas on kuohkea ja pinnalta paistunut, muttei kuiva tai palanut.

Tarjoile hapankaalin kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 600g1795kcal108g7.2g150g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1320g1663kcal145.2g4g118.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1500g305kcal9g57g4.5g21g
Voi 120g871kcal1.4g0.5g97.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7080g9265kcal527.2g137.4g741.8g42g
Valittu annoskoko3540g4633kcal263.6g68.7g370.9g21g
Annoskoko puolitettuna1770g2316kcal131.8g34.4g185.5g10.5g
Arvot/100g100g131kcal7.4g1.9g10.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242557