Fetamunakas (low carb)

Riko munat ja lisää seokseen pieni loraus vettä.

Sulata voi pannulla ja kaada munaseos kuumalle pannulle.

Sekoittele kevyesti, ettei seos tartu pohjaan.

Murustele feta puoliksi hyytyneelle munakasmassalle, mausta oreganolla.

Lisää muutama kirsikkatomaatti puolitettuna päälle ja taita munakas kahtia.

Jätä hetkeksi kuumalle pannulle, jonka olet ottanut pois levyltä.

Kypsä munakas on kuohkea ja pinnalta paistunut, muttei kuiva tai palanut.

Tarjoile hapankaalin kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 700g2094kcal126g8.4g175g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1540g1940kcal169.4g4.6g138.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1750g355kcal10.5g66.5g5.2g24.5g
Voi 140g1016kcal1.7g0.6g113.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8260g10810kcal615.2g160.2g865.2g49g
Valittu annoskoko4130g5405kcal307.6g80.1g432.6g24.5g
Annoskoko puolitettuna2065g2702kcal153.8g40.1g216.3g12.3g
Arvot/100g100g131kcal7.4g1.9g10.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242557