Fetamunakas (low carb)

Riko munat ja lisää seokseen pieni loraus vettä.

Sulata voi pannulla ja kaada munaseos kuumalle pannulle.

Sekoittele kevyesti, ettei seos tartu pohjaan.

Murustele feta puoliksi hyytyneelle munakasmassalle, mausta oreganolla.

Lisää muutama kirsikkatomaatti puolitettuna päälle ja taita munakas kahtia.

Jätä hetkeksi kuumalle pannulle, jonka olet ottanut pois levyltä.

Kypsä munakas on kuohkea ja pinnalta paistunut, muttei kuiva tai palanut.

Tarjoile hapankaalin kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 900g2692kcal162g10.8g225g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1980g2495kcal217.8g5.9g178.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2250g457kcal13.5g85.5g6.7g31.5g
Voi 180g1306kcal2.1g0.7g146.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10620g13898kcal790.8g205.8g1112.4g63g
Valittu annoskoko5310g6949kcal395.4g102.9g556.2g31.5g
Annoskoko puolitettuna2655g3475kcal197.7g51.5g278.1g15.8g
Arvot/100g100g131kcal7.4g1.9g10.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242557