Fetamunakas (low carb)

Riko munat ja lisää seokseen pieni loraus vettä.

Sulata voi pannulla ja kaada munaseos kuumalle pannulle.

Sekoittele kevyesti, ettei seos tartu pohjaan.

Murustele feta puoliksi hyytyneelle munakasmassalle, mausta oreganolla.

Lisää muutama kirsikkatomaatti puolitettuna päälle ja taita munakas kahtia.

Jätä hetkeksi kuumalle pannulle, jonka olet ottanut pois levyltä.

Kypsä munakas on kuohkea ja pinnalta paistunut, muttei kuiva tai palanut.

Tarjoile hapankaalin kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 1000g2991kcal180g12g250g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2200g2772kcal242g6.6g198g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2500g508kcal15g95g7.5g35g
Voi 200g1451kcal2.4g0.8g162.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11800g15442kcal878.8g228.8g1236.2g70g
Valittu annoskoko5900g7721kcal439.4g114.4g618.1g35g
Annoskoko puolitettuna2950g3861kcal219.7g57.2g309.1g17.5g
Arvot/100g100g131kcal7.4g1.9g10.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242557