Fetamunakas (low carb)

Riko munat ja lisää seokseen pieni loraus vettä.

Sulata voi pannulla ja kaada munaseos kuumalle pannulle.

Sekoittele kevyesti, ettei seos tartu pohjaan.

Murustele feta puoliksi hyytyneelle munakasmassalle, mausta oreganolla.

Lisää muutama kirsikkatomaatti puolitettuna päälle ja taita munakas kahtia.

Jätä hetkeksi kuumalle pannulle, jonka olet ottanut pois levyltä.

Kypsä munakas on kuohkea ja pinnalta paistunut, muttei kuiva tai palanut.

Tarjoile hapankaalin kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 1200g3589kcal216g14.4g300g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2640g3326kcal290.4g7.9g237.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3000g609kcal18g114g9g42g
Voi 240g1741kcal2.9g1g195.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14160g18531kcal1054.6g274.6g1483.4g84g
Valittu annoskoko7080g9266kcal527.3g137.3g741.7g42g
Annoskoko puolitettuna3540g4633kcal263.7g68.7g370.9g21g
Arvot/100g100g131kcal7.4g1.9g10.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242557