Fetamunakas (low carb)

Riko munat ja lisää seokseen pieni loraus vettä.

Sulata voi pannulla ja kaada munaseos kuumalle pannulle.

Sekoittele kevyesti, ettei seos tartu pohjaan.

Murustele feta puoliksi hyytyneelle munakasmassalle, mausta oreganolla.

Lisää muutama kirsikkatomaatti puolitettuna päälle ja taita munakas kahtia.

Jätä hetkeksi kuumalle pannulle, jonka olet ottanut pois levyltä.

Kypsä munakas on kuohkea ja pinnalta paistunut, muttei kuiva tai palanut.

Tarjoile hapankaalin kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 13g37kcal2.2g0.1g3.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu28g35kcal3g0.1g2.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g31g6.3kcal0.2g1.2g0.1g0.4g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana147g193kcal10.8g2.8g15.4g0.8g
Valittu annoskoko74g97kcal5.4g1.4g7.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna37g48kcal2.7g0.7g3.9g0.2g
Arvot/100g100g131kcal7.3g1.9g10.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242557