Fetamunakas (low carb)

Riko munat ja lisää seokseen pieni loraus vettä.

Sulata voi pannulla ja kaada munaseos kuumalle pannulle.

Sekoittele kevyesti, ettei seos tartu pohjaan.

Murustele feta puoliksi hyytyneelle munakasmassalle, mausta oreganolla.

Lisää muutama kirsikkatomaatti puolitettuna päälle ja taita munakas kahtia.

Jätä hetkeksi kuumalle pannulle, jonka olet ottanut pois levyltä.

Kypsä munakas on kuohkea ja pinnalta paistunut, muttei kuiva tai palanut.

Tarjoile hapankaalin kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 125g374kcal22.5g1.5g31.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu275g347kcal30.3g0.8g24.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g313g63kcal1.9g11.9g0.9g4.4g
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1475g1930kcal110g28.6g154.4g8.8g
Valittu annoskoko738g965kcal55g14.3g77.2g4.4g
Annoskoko puolitettuna369g483kcal27.5g7.2g38.6g2.2g
Arvot/100g100g131kcal7.5g1.9g10.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242557