Fetamunakas (low carb)

Riko munat ja lisää seokseen pieni loraus vettä.

Sulata voi pannulla ja kaada munaseos kuumalle pannulle.

Sekoittele kevyesti, ettei seos tartu pohjaan.

Murustele feta puoliksi hyytyneelle munakasmassalle, mausta oreganolla.

Lisää muutama kirsikkatomaatti puolitettuna päälle ja taita munakas kahtia.

Jätä hetkeksi kuumalle pannulle, jonka olet ottanut pois levyltä.

Kypsä munakas on kuohkea ja pinnalta paistunut, muttei kuiva tai palanut.

Tarjoile hapankaalin kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 1600g4785kcal288g19.2g400g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3520g4435kcal387.2g10.6g316.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4000g812kcal24g152g12g56g
Voi 320g2321kcal3.8g1.3g260.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18880g24708kcal1406g366.2g1978g112g
Valittu annoskoko9440g12354kcal703g183.1g989g56g
Annoskoko puolitettuna4720g6177kcal351.5g91.6g494.5g28g
Arvot/100g100g131kcal7.4g1.9g10.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242557