V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1125g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti34g169kcal8.4g11.2g9.7g9.6g
Aprikoosi, kuivattu 56g124kcal2.9g24.4g0.2g4.1g
Luumu kivetön 34g16kcal0.3g2.8g0.1g0.6g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)68g130kcal2.3g27.5g0.5g6.4g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl135g459kcal18.9g75.6g9g14.9g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%34g84kcal4.7g3.7g1.9g16.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2970g1964kcal75g290.4g42.8g104.2g
Valittu annoskoko1485g982kcal37.5g145.2g21.4g52.1g
Annoskoko puolitettuna743g491kcal18.8g72.6g10.7g26.1g
Arvot/100g100g66kcal2.5g9.8g1.4g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242720