V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti3.8g19kcal0.9g1.2g1.1g1.1g
Aprikoosi, kuivattu 6.3g14kcal0.3g2.7g0g0.5g
Luumu kivetön 3.8g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)7.5g15kcal0.3g3.1g0.1g0.7g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl15g51kcal2.1g8.4g1g1.7g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%3.8g9kcal0.5g0.4g0.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana330g218kcal8.2g32.2g4.8g11.8g
Valittu annoskoko165g109kcal4.1g16.1g2.4g5.9g
Annoskoko puolitettuna83g55kcal2.1g8.1g1.2g3g
Arvot/100g100g66kcal2.5g9.7g1.5g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242720