V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti60g300kcal14.9g20g17.3g17g
Aprikoosi, kuivattu 100g220kcal5.2g43.4g0.4g7.3g
Luumu kivetön 60g28kcal0.5g5g0.2g1g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)120g232kcal4.1g48.8g1g11.4g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl240g816kcal33.6g134.4g16.1g26.4g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%60g150kcal8.4g6.6g3.4g29.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5280g3491kcal133.4g516.4g76.8g185g
Valittu annoskoko2640g1745kcal66.7g258.2g38.4g92.5g
Annoskoko puolitettuna1320g873kcal33.4g129.1g19.2g46.3g
Arvot/100g100g66kcal2.5g9.8g1.5g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242720