V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti7.5g38kcal1.9g2.5g2.2g2.1g
Aprikoosi, kuivattu 13g28kcal0.6g5.4g0.1g0.9g
Luumu kivetön 7.5g3.5kcal0.1g0.6g0g0.1g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)15g29kcal0.5g6.1g0.1g1.4g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl30g102kcal4.2g16.8g2g3.3g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%7.5g19kcal1.1g0.8g0.4g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana660g436kcal16.8g64.4g9.6g23g
Valittu annoskoko330g218kcal8.4g32.2g4.8g11.5g
Annoskoko puolitettuna165g109kcal4.2g16.1g2.4g5.8g
Arvot/100g100g66kcal2.5g9.8g1.5g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242720