V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti11g56kcal2.8g3.7g3.2g3.2g
Aprikoosi, kuivattu 19g41kcal1g8.1g0.1g1.4g
Luumu kivetön 11g5.3kcal0.1g0.9g0g0.2g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)23g43kcal0.8g9.2g0.2g2.1g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl45g153kcal6.3g25.2g3g5g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%11g28kcal1.6g1.2g0.6g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana990g655kcal25.2g96.6g14.2g34.8g
Valittu annoskoko495g327kcal12.6g48.3g7.1g17.4g
Annoskoko puolitettuna248g164kcal6.3g24.2g3.6g8.7g
Arvot/100g100g66kcal2.5g9.8g1.4g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242720