V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti15g75kcal3.7g5g4.3g4.3g
Aprikoosi, kuivattu 25g55kcal1.3g10.9g0.1g1.8g
Luumu kivetön 15g7kcal0.1g1.3g0g0.3g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)30g58kcal1g12.2g0.2g2.8g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl60g204kcal8.4g33.6g4g6.6g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%15g38kcal2.1g1.7g0.8g7.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1320g873kcal33.2g129.4g18.8g46.4g
Valittu annoskoko660g436kcal16.6g64.7g9.4g23.2g
Annoskoko puolitettuna330g218kcal8.3g32.4g4.7g11.6g
Arvot/100g100g66kcal2.5g9.8g1.4g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242720