V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi625g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti19g94kcal4.7g6.2g5.4g5.3g
Aprikoosi, kuivattu 31g69kcal1.6g13.6g0.1g2.3g
Luumu kivetön 19g8.8kcal0.2g1.6g0.1g0.3g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)38g72kcal1.3g15.3g0.3g3.6g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl75g255kcal10.5g42g5g8.3g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%19g47kcal2.6g2.1g1.1g9.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1650g1091kcal41.8g161.6g24g58g
Valittu annoskoko825g546kcal20.9g80.8g12g29g
Annoskoko puolitettuna413g273kcal10.5g40.4g6g14.5g
Arvot/100g100g66kcal2.5g9.8g1.5g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242720