V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti23g113kcal5.6g7.5g6.5g6.4g
Aprikoosi, kuivattu 38g82kcal1.9g16.3g0.2g2.7g
Luumu kivetön 23g11kcal0.2g1.9g0.1g0.4g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)45g87kcal1.5g18.3g0.4g4.3g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl90g306kcal12.6g50.4g6g9.9g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%23g56kcal3.2g2.5g1.3g11g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1980g1309kcal50g193.8g29g69.4g
Valittu annoskoko990g655kcal25g96.9g14.5g34.7g
Annoskoko puolitettuna495g327kcal12.5g48.5g7.3g17.4g
Arvot/100g100g66kcal2.5g9.8g1.5g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242720