Parsakaali-kukkakaaligratiini

Laita soijarouhe ohjeen mukaan turpoamaan.

Paista soijarouhe ja mausta.

Paloittele ja keitä kaalit.

Mausta suolalla.

Valmista kastike.

Levitä kaalit voideltuun vuokaan.

Kaada kastike päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kuorruta uunissa 225-250 astetta ja 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Mk87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 234g82kcal10.8g4.6g0.7g5.8g
Kukkakaali 267g64kcal4.8g5.9g0.8g6.1g
Oivariini, 7519g127kcal0.2g0.2g14g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt134g61kcal4.3g6.4g2g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu40g51kcal4.4g0.1g3.6g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g117g351kcal30.4g2.3g24.5g0g
Kesäkurpitsa134g23kcal0.5g3.3g0.8g0.9g
Tumma soijarouhe, risetti67g191kcal33.4g22.7g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2464g2037kcal181.6g119g94.6g27g
Valittu annoskoko1232g1018kcal90.8g59.5g47.3g13.5g
Annoskoko puolitettuna616g509kcal45.4g29.8g23.7g6.8g
Arvot/100g100g83kcal7.4g4.8g3.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243096