Parsakaali-kukkakaaligratiini

Laita soijarouhe ohjeen mukaan turpoamaan.

Paista soijarouhe ja mausta.

Paloittele ja keitä kaalit.

Mausta suolalla.

Valmista kastike.

Levitä kaalit voideltuun vuokaan.

Kaada kastike päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kuorruta uunissa 225-250 astetta ja 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Mk87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 292g102kcal13.5g5.7g0.9g7.3g
Kukkakaali 334g80kcal6g7.3g1g7.7g
Oivariini, 7523g159kcal0.2g0.2g17.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 25g86kcal2.6g17.5g0.3g0.9g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt167g77kcal5.3g8g2.5g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu50g63kcal5.5g0.2g4.5g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g146g438kcal38g2.9g30.7g0g
Kesäkurpitsa167g28kcal0.7g4.2g1g1.2g
Tumma soijarouhe, risetti83g239kcal41.7g28.4g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3080g2546kcal227g148.8g118.4g34.2g
Valittu annoskoko1540g1273kcal113.5g74.4g59.2g17.1g
Annoskoko puolitettuna770g637kcal56.8g37.2g29.6g8.6g
Arvot/100g100g83kcal7.4g4.8g3.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243096