Parsakaali-kukkakaaligratiini

Laita soijarouhe ohjeen mukaan turpoamaan.

Paista soijarouhe ja mausta.

Paloittele ja keitä kaalit.

Mausta suolalla.

Valmista kastike.

Levitä kaalit voideltuun vuokaan.

Kaada kastike päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kuorruta uunissa 225-250 astetta ja 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Mk87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 351g123kcal16.2g6.8g1.1g8.8g
Kukkakaali 401g96kcal7.2g8.8g1.2g9.2g
Oivariini, 7528g191kcal0.3g0.3g21g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1.1g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt200g92kcal6.4g9.6g3g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu60g76kcal6.6g0.2g5.4g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g175g526kcal45.6g3.5g36.8g0g
Kesäkurpitsa200g34kcal0.8g5g1.2g1.4g
Tumma soijarouhe, risetti100g287kcal50.1g34g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3696g3055kcal272.6g178.4g142.2g41g
Valittu annoskoko1848g1528kcal136.3g89.2g71.1g20.5g
Annoskoko puolitettuna924g764kcal68.2g44.6g35.6g10.3g
Arvot/100g100g83kcal7.4g4.8g3.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243096