Parsakaali-kukkakaaligratiini

Laita soijarouhe ohjeen mukaan turpoamaan.

Paista soijarouhe ja mausta.

Paloittele ja keitä kaalit.

Mausta suolalla.

Valmista kastike.

Levitä kaalit voideltuun vuokaan.

Kaada kastike päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kuorruta uunissa 225-250 astetta ja 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Mk87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 700g245kcal32.3g13.6g2.1g17.5g
Kukkakaali 800g193kcal14.5g17.6g2.4g18.4g
Oivariini, 7556g381kcal0.6g0.6g42g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42g0.7g2.1g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt400g184kcal12.8g19.2g6g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu120g151kcal13.2g0.4g10.8g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g350g1050kcal91g7g73.5g0g
Kesäkurpitsa400g68kcal1.6g10g2.4g2.8g
Tumma soijarouhe, risetti200g573kcal100g68g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7382g6102kcal544.2g356.8g283.8g81.6g
Valittu annoskoko3691g3051kcal272.1g178.4g141.9g40.8g
Annoskoko puolitettuna1846g1526kcal136.1g89.2g71g20.4g
Arvot/100g100g83kcal7.4g4.8g3.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243096