Parsakaali-kukkakaaligratiini

Laita soijarouhe ohjeen mukaan turpoamaan.

Paista soijarouhe ja mausta.

Paloittele ja keitä kaalit.

Mausta suolalla.

Valmista kastike.

Levitä kaalit voideltuun vuokaan.

Kaada kastike päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kuorruta uunissa 225-250 astetta ja 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Mk87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 117g41kcal5.4g2.3g0.4g2.9g
Kukkakaali 134g32kcal2.4g2.9g0.4g3.1g
Oivariini, 759g64kcal0.1g0.1g7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.4g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt67g31kcal2.1g3.2g1g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu20g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g58g175kcal15.2g1.2g12.3g0g
Kesäkurpitsa67g11kcal0.3g1.7g0.4g0.5g
Tumma soijarouhe, risetti33g96kcal16.7g11.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1232g1018kcal90.8g59.6g47.4g13.8g
Valittu annoskoko616g509kcal45.4g29.8g23.7g6.9g
Annoskoko puolitettuna308g255kcal22.7g14.9g11.9g3.5g
Arvot/100g100g83kcal7.4g4.8g3.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243096