Parsakaali-kukkakaaligratiini

Laita soijarouhe ohjeen mukaan turpoamaan.

Paista soijarouhe ja mausta.

Paloittele ja keitä kaalit.

Mausta suolalla.

Valmista kastike.

Levitä kaalit voideltuun vuokaan.

Kaada kastike päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kuorruta uunissa 225-250 astetta ja 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Mk87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 175g61kcal8.1g3.4g0.5g4.4g
Kukkakaali 200g48kcal3.6g4.4g0.6g4.6g
Oivariini, 7514g95kcal0.1g0.1g10.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt100g46kcal3.2g4.8g1.5g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu30g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g88g263kcal22.8g1.8g18.4g0g
Kesäkurpitsa100g17kcal0.4g2.5g0.6g0.7g
Tumma soijarouhe, risetti50g144kcal25g17g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1848g1528kcal136g89.2g71g20.4g
Valittu annoskoko924g764kcal68g44.6g35.5g10.2g
Annoskoko puolitettuna462g382kcal34g22.3g17.8g5.1g
Arvot/100g100g83kcal7.4g4.8g3.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243096