Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 490g172kcal22.6g9.6g1.5g12.2g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g350g385kcal80.5g0g7.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g88g245kcal16.6g0g19.3g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl70g238kcal1.4g1.9g25.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g95kcal0g0g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g2269kcal242.2g23g127.6g24.4g
Valittu annoskoko1008g1134kcal121.1g11.5g63.8g12.2g
Annoskoko puolitettuna504g567kcal60.6g5.8g31.9g6.1g
Arvot/100g100g113kcal12g1.1g6.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243672