Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 4861g1704kcal224.6g94.8g14.6g121.5g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g3472g3819kcal798.6g0g72.9g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g868g2431kcal164.9g0g191g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl694g2361kcal13.9g18.7g250g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl104g938kcal0g0g104.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g22506kcal2404g227g1265.4g243g
Valittu annoskoko10000g11253kcal1202g113.5g632.7g121.5g
Annoskoko puolitettuna5000g5627kcal601g56.8g316.4g60.8g
Arvot/100g100g113kcal12g1.1g6.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243672