Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 560g196kcal25.9g10.9g1.7g14g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g400g440kcal92g0g8.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g100g280kcal19g0g22g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl80g272kcal1.6g2.2g28.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl12g108kcal0g0g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2304g2593kcal277g26.2g145.8g28g
Valittu annoskoko1152g1296kcal138.5g13.1g72.9g14g
Annoskoko puolitettuna576g648kcal69.3g6.6g36.5g7g
Arvot/100g100g113kcal12g1.1g6.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243672