Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 630g221kcal29.1g12.3g1.9g15.7g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g450g495kcal103.5g0g9.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g113g315kcal21.4g0g24.8g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl90g306kcal1.8g2.4g32.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl14g122kcal0g0g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2592g2917kcal311.6g29.4g164g31.4g
Valittu annoskoko1296g1458kcal155.8g14.7g82g15.7g
Annoskoko puolitettuna648g729kcal77.9g7.4g41g7.9g
Arvot/100g100g113kcal12g1.1g6.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243672