Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 70g25kcal3.2g1.4g0.2g1.7g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g50g55kcal11.5g0g1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g13g35kcal2.4g0g2.8g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl10g34kcal0.2g0.3g3.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana288g324kcal34.6g3.4g18.2g3.4g
Valittu annoskoko144g162kcal17.3g1.7g9.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna72g81kcal8.7g0.9g4.6g0.9g
Arvot/100g100g113kcal12g1.2g6.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243672