Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 88g31kcal4g1.7g0.3g2.2g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g63g69kcal14.4g0g1.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g16g44kcal3g0g3.4g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl13g43kcal0.2g0.3g4.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana360g405kcal43.2g4g22.8g4.4g
Valittu annoskoko180g203kcal21.6g2g11.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna90g101kcal10.8g1g5.7g1.1g
Arvot/100g100g113kcal12g1.1g6.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243672