Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 105g37kcal4.9g2g0.3g2.6g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g75g83kcal17.2g0g1.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g19g53kcal3.6g0g4.1g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl15g51kcal0.3g0.4g5.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana432g486kcal52g4.8g27.4g5.2g
Valittu annoskoko216g243kcal26g2.4g13.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna108g122kcal13g1.2g6.9g1.3g
Arvot/100g100g113kcal12g1.1g6.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243672