Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1680g589kcal77.6g32.8g5g42g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g1200g1320kcal276g0g25.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g300g840kcal57g0g66g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl240g816kcal4.8g6.5g86.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl36g324kcal0g0g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6912g7778kcal830.8g78.6g437.2g84g
Valittu annoskoko3456g3889kcal415.4g39.3g218.6g42g
Annoskoko puolitettuna1728g1945kcal207.7g19.7g109.3g21g
Arvot/100g100g113kcal12g1.1g6.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243672