Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 175g61kcal8.1g3.4g0.5g4.4g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g125g138kcal28.7g0g2.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g31g88kcal5.9g0g6.9g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl25g85kcal0.5g0.7g9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g810kcal86.4g8.2g45.6g8.8g
Valittu annoskoko360g405kcal43.2g4.1g22.8g4.4g
Annoskoko puolitettuna180g203kcal21.6g2.1g11.4g2.2g
Arvot/100g100g113kcal12g1.1g6.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243672