Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1960g687kcal90.6g38.2g5.9g49g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g1400g1540kcal322g0g29.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g350g980kcal66.5g0g77g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl280g952kcal5.6g7.6g100.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl42g378kcal0g0g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8064g9074kcal969.4g91.6g510.2g98g
Valittu annoskoko4032g4537kcal484.7g45.8g255.1g49g
Annoskoko puolitettuna2016g2269kcal242.4g22.9g127.6g24.5g
Arvot/100g100g113kcal12g1.1g6.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243672