Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 210g74kcal9.7g4.1g0.6g5.2g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g150g165kcal34.5g0g3.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g38g105kcal7.1g0g8.3g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl30g102kcal0.6g0.8g10.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.5g41kcal0g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana864g972kcal103.8g9.8g54.6g10.4g
Valittu annoskoko432g486kcal51.9g4.9g27.3g5.2g
Annoskoko puolitettuna216g243kcal26g2.5g13.7g2.6g
Arvot/100g100g113kcal12g1.1g6.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243672