Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2240g785kcal103.5g43.7g6.7g56g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g1600g1760kcal368g0g33.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g400g1120kcal76g0g88g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl320g1088kcal6.4g8.6g115.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl48g432kcal0g0g48g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9216g10371kcal1107.8g104.6g583g112g
Valittu annoskoko4608g5185kcal553.9g52.3g291.5g56g
Annoskoko puolitettuna2304g2593kcal277g26.2g145.8g28g
Arvot/100g100g113kcal12g1.1g6.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243672