Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 245g86kcal11.3g4.8g0.7g6.1g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g175g193kcal40.2g0g3.7g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g44g123kcal8.3g0g9.6g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl35g119kcal0.7g0.9g12.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.3g47kcal0g0g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g1134kcal121g11.4g63.8g12.2g
Valittu annoskoko504g567kcal60.5g5.7g31.9g6.1g
Annoskoko puolitettuna252g284kcal30.3g2.9g16g3.1g
Arvot/100g100g113kcal12g1.1g6.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243672