Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2520g884kcal116.4g49.1g7.6g63g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g1800g1980kcal414g0g37.8g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g450g1260kcal85.5g0g99g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl360g1224kcal7.2g9.7g129.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl54g486kcal0g0g54g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10368g11667kcal1246.2g117.6g656g126g
Valittu annoskoko5184g5834kcal623.1g58.8g328g63g
Annoskoko puolitettuna2592g2917kcal311.6g29.4g164g31.5g
Arvot/100g100g113kcal12g1.1g6.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243672