Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2800g982kcal129.4g54.6g8.4g70g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g2000g2200kcal460g0g42g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g500g1400kcal95g0g110g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl400g1360kcal8g10.8g144g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g540kcal0g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g12963kcal1384.8g130.8g728.8g140g
Valittu annoskoko5760g6482kcal692.4g65.4g364.4g70g
Annoskoko puolitettuna2880g3241kcal346.2g32.7g182.2g35g
Arvot/100g100g113kcal12g1.1g6.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243672