Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 315g110kcal14.6g6.1g0.9g7.9g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g225g248kcal51.7g0g4.7g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g56g158kcal10.7g0g12.4g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl45g153kcal0.9g1.2g16.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.8g61kcal0g0g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1296g1458kcal155.8g14.6g82g15.8g
Valittu annoskoko648g729kcal77.9g7.3g41g7.9g
Annoskoko puolitettuna324g365kcal39g3.7g20.5g4g
Arvot/100g100g113kcal12g1.1g6.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243672