Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 3360g1178kcal155.2g65.5g10.1g84g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g2400g2640kcal552g0g50.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g600g1680kcal114g0g132g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl480g1632kcal9.6g13g172.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl72g648kcal0g0g72g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13824g15556kcal1661.6g157g874.6g168g
Valittu annoskoko6912g7778kcal830.8g78.5g437.3g84g
Annoskoko puolitettuna3456g3889kcal415.4g39.3g218.7g42g
Arvot/100g100g113kcal12g1.1g6.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243672