Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 35g12kcal1.6g0.7g0.1g0.9g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g25g28kcal5.7g0g0.5g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g6.3g18kcal1.2g0g1.4g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl5g17kcal0.1g0.1g1.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g6.8kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana144g162kcal17.2g1.6g9.2g1.8g
Valittu annoskoko72g81kcal8.6g0.8g4.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna36g41kcal4.3g0.4g2.3g0.5g
Arvot/100g100g113kcal11.9g1.1g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243672