Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 3920g1374kcal181.1g76.4g11.8g98g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g2800g3080kcal644g0g58.8g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g700g1960kcal133g0g154g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl560g1904kcal11.2g15.1g201.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl84g756kcal0g0g84g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16128g18149kcal1938.6g183g1020.4g196g
Valittu annoskoko8064g9074kcal969.3g91.5g510.2g98g
Annoskoko puolitettuna4032g4537kcal484.7g45.8g255.1g49g
Arvot/100g100g113kcal12g1.1g6.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243672