Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 420g147kcal19.4g8.2g1.3g10.5g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g300g330kcal69g0g6.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g75g210kcal14.3g0g16.5g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl60g204kcal1.2g1.6g21.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl9g81kcal0g0g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1728g1945kcal207.8g19.6g109.4g21g
Valittu annoskoko864g972kcal103.9g9.8g54.7g10.5g
Annoskoko puolitettuna432g486kcal52g4.9g27.4g5.3g
Arvot/100g100g113kcal12g1.1g6.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243672