Karpin jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Ruskista sipulit voissa ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää mausteet ja viimeisenä tuorejuusto.

Paista toisella pannulla n. 1cm paksuisia kesäkurpitsaviipaleita voissa molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsat ja jauheliha päällekkäin uunivuokaan ja lisää juustoraaste päälle.

Paista 20 min 225 asteessa tai kunnes pinta on ruskeaa.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Voi 25g182kcal0.3g0.1g20.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 325g720kcal56.9g0g55.3g0g
Tomaattisose tomaattipyree 23g17kcal1g2.9g0g0.2g
Tomaattimurska, 1 prk200g54kcal1.2g10.6g0.4g2.8g
Basilika, tuore 1g0.3kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 1g3.1kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi5.5g15kcal0.5g0.4g1.3g0g
Pippurinen tuorejuusto (Pirkka), annos 10g38g68kcal1.7g2.1g5.6g1.5g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 400g72kcal2.2g10g1.6g2.8g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa140g420kcal32.2g0g32.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2480g3179kcal197g65g234g18.2g
Valittu annoskoko1240g1589kcal98.5g32.5g117g9.1g
Annoskoko puolitettuna620g795kcal49.3g16.3g58.5g4.6g
Arvot/100g100g128kcal7.9g2.6g9.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243715