Karpin jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Ruskista sipulit voissa ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää mausteet ja viimeisenä tuorejuusto.

Paista toisella pannulla n. 1cm paksuisia kesäkurpitsaviipaleita voissa molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsat ja jauheliha päällekkäin uunivuokaan ja lisää juustoraaste päälle.

Paista 20 min 225 asteessa tai kunnes pinta on ruskeaa.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)72g20kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Voi 30g218kcal0.4g0.1g24.4g0g
Jauheliha, sika-nauta 390g864kcal68.3g0g66.4g0g
Tomaattisose tomaattipyree 27g21kcal1.2g3.5g0.1g0.3g
Tomaattimurska, 1 prk240g64kcal1.4g12.7g0.5g3.4g
Basilika, tuore 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 1.2g3.7kcal0.1g0.3g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi6.6g19kcal0.6g0.5g1.5g0g
Pippurinen tuorejuusto (Pirkka), annos 10g45g81kcal2g2.5g6.8g1.8g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 480g87kcal2.7g12g1.9g3.4g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa168g504kcal38.7g0g38.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2976g3815kcal236.4g78g281.2g22.2g
Valittu annoskoko1488g1907kcal118.2g39g140.6g11.1g
Annoskoko puolitettuna744g954kcal59.1g19.5g70.3g5.6g
Arvot/100g100g128kcal7.9g2.6g9.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243715