Karpin jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Ruskista sipulit voissa ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää mausteet ja viimeisenä tuorejuusto.

Paista toisella pannulla n. 1cm paksuisia kesäkurpitsaviipaleita voissa molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsat ja jauheliha päällekkäin uunivuokaan ja lisää juustoraaste päälle.

Paista 20 min 225 asteessa tai kunnes pinta on ruskeaa.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Voi 35g254kcal0.4g0.1g28.5g0g
Jauheliha, sika-nauta 455g1008kcal79.7g0g77.4g0g
Tomaattisose tomaattipyree 32g24kcal1.4g4.1g0.1g0.3g
Tomaattimurska, 1 prk280g75kcal1.7g14.9g0.6g3.9g
Basilika, tuore 1.4g0.4kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 1.4g4.3kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Lihaliemikuutio Maggi7.7g22kcal0.7g0.5g1.8g0g
Pippurinen tuorejuusto (Pirkka), annos 10g53g95kcal2.4g2.9g7.9g2.1g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 561g101kcal3.1g14g2.2g3.9g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa196g589kcal45.1g0g45.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3472g4450kcal276g90.8g328.2g25.6g
Valittu annoskoko1736g2225kcal138g45.4g164.1g12.8g
Annoskoko puolitettuna868g1113kcal69g22.7g82.1g6.4g
Arvot/100g100g128kcal7.9g2.6g9.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243715