Karpin jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Ruskista sipulit voissa ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää mausteet ja viimeisenä tuorejuusto.

Paista toisella pannulla n. 1cm paksuisia kesäkurpitsaviipaleita voissa molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsat ja jauheliha päällekkäin uunivuokaan ja lisää juustoraaste päälle.

Paista 20 min 225 asteessa tai kunnes pinta on ruskeaa.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)96g26kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Voi 40g290kcal0.5g0.2g32.5g0g
Jauheliha, sika-nauta 520g1152kcal91.1g0g88.5g0g
Tomaattisose tomaattipyree 36g27kcal1.6g4.6g0.1g0.4g
Tomaattimurska, 1 prk320g86kcal1.9g17g0.6g4.5g
Basilika, tuore 1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 1.6g4.9kcal0.2g0.3g0.2g0.7g
Lihaliemikuutio Maggi8.8g25kcal0.8g0.6g2g0g
Pippurinen tuorejuusto (Pirkka), annos 10g60g108kcal2.7g3.4g9g2.4g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 641g116kcal3.6g16g2.6g4.5g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa224g673kcal51.6g0g51.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3968g5086kcal315.4g103.8g375g29.6g
Valittu annoskoko1984g2543kcal157.7g51.9g187.5g14.8g
Annoskoko puolitettuna992g1271kcal78.9g26g93.8g7.4g
Arvot/100g100g128kcal7.9g2.6g9.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243715