Karpin jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Ruskista sipulit voissa ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää mausteet ja viimeisenä tuorejuusto.

Paista toisella pannulla n. 1cm paksuisia kesäkurpitsaviipaleita voissa molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsat ja jauheliha päällekkäin uunivuokaan ja lisää juustoraaste päälle.

Paista 20 min 225 asteessa tai kunnes pinta on ruskeaa.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Voi 5g36kcal0.1g0g4.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 65g144kcal11.4g0g11.1g0g
Tomaattisose tomaattipyree 4.5g3.4kcal0.2g0.6g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk40g11kcal0.2g2.1g0.1g0.6g
Basilika, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi1.1g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Pippurinen tuorejuusto (Pirkka), annos 10g7.5g14kcal0.3g0.4g1.1g0.3g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 80g15kcal0.4g2g0.3g0.6g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa28g84kcal6.4g0g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana496g636kcal39.2g13g46.8g3.8g
Valittu annoskoko248g318kcal19.6g6.5g23.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna124g159kcal9.8g3.3g11.7g1g
Arvot/100g100g128kcal7.9g2.6g9.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243715