Karpin jauheliha-kesäkurpitsapaistos

Ruskista sipulit voissa ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää mausteet ja viimeisenä tuorejuusto.

Paista toisella pannulla n. 1cm paksuisia kesäkurpitsaviipaleita voissa molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsat ja jauheliha päällekkäin uunivuokaan ja lisää juustoraaste päälle.

Paista 20 min 225 asteessa tai kunnes pinta on ruskeaa.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Aminohappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.7g0g
Jauheliha, sika-nauta 651g1441kcal113.8g0g110.6g0g
Tomaattisose tomaattipyree 45g34kcal2g5.8g0.1g0.5g
Tomaattimurska, 1 prk400g107kcal2.4g21.2g0.8g5.6g
Basilika, tuore 2g0.5kcal0.1g0g0g0g
Oregano, kuivattu 2g6.1kcal0.2g0.4g0.2g0.9g
Lihaliemikuutio Maggi11g31kcal1g0.8g2.5g0g
Pippurinen tuorejuusto (Pirkka), annos 10g75g135kcal3.4g4.2g11.3g3g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 801g145kcal4.5g20g3.2g5.6g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa280g841kcal64.5g0g64.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4960g6357kcal394.6g129.8g468.6g36.8g
Valittu annoskoko2480g3179kcal197.3g64.9g234.3g18.4g
Annoskoko puolitettuna1240g1589kcal98.7g32.5g117.2g9.2g
Arvot/100g100g128kcal8g2.6g9.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243715